Casa Pairal

Qui som

Som una residència situada a Vilassar de Mar amb places privades i col·laborem amb el Departament de treball, afers socials i famílies.
Treballem per fer sentir a les persones com a casa.

La nostra història

La Residència Casa Pairal és una institució amb una llarga història a Vilassar de Mar. Es va posar en funcionament l’any 1908, i des de llavors la seva finalitat principal ha estat oferir un servei integral a la gent gran, que contribueixi a millorar el seu benestar, a través de diferents serveis, teràpies, activitats i intervencions.

L’edifici, així com la zona enjardinada i els espais annexos, han passat per diverses reformes i remodelacions, i avui dia compta amb unes instal·lacions òptimes, adaptades i confortables, pensades perquè els residents puguin desembolicar-se amb autonomia i comoditat, en un entorn agradable i saludable.

Per a això el centre compta amb 60 places residencials (privades i concertades) i places de centre de dia.

La tercera edat és una etapa de la vida que implica uns ritmes i necessitats diferents, però que no és sinònim de dependència, per la qual cosa des de la residència treballem des del respecte per a desenvolupar aquesta autonomia dins dels límits de cada persona. La trajectòria de la residència, l’experiència i la professionalitat de l’equip sumada a l’empatia i dedicació, fan que sigui un centre referent, en el qual ens esforcem dia a dia perquè els residents se sentin com a casa.

Missió i valors

Té com a objectiu principal acollir, en règim residencial i en caràcter substitutori de la llar, a persones majors, parant esment personal, higiene personal, relacions interpersonals i integració social, hàbits d’autonomia i descans, així com la cobertura de les seves necessitats personals i garantir l’assistència mèdica i sanitària. Per això treballem per a crear un ambient familiar en el qual els nostres residents se sentin còmodes i on hi hagi una oferta variada d’activitats perquè així es mantinguin actius.

La nostra meta és garantir una atenció de qualitat.

Sabem que el canvi que suposa ingressar en una residència pot ser difícil per als residents i els familiars, per la qual cosa cuidem el moment de l’acolliment, la relació amb les famílies, i fem una atenció personalitzada adaptada a les necessitats de cada persona tenint en compte totes les dimensions (física, psicològica, social i espiritual). Aquesta atenció centrada en la persona està garantida per la qualitat tècnica i humana dels nostres professionals, que treballen de manera coordinada i interdisciplinarment, i que són especialistes en atenció a la gent gran.

Localització

El centre es troba situat en una zona residencial de Vilassar de Mar bastant tranquil·la i prop de l’accés a la Nacional II i de l’estació de renfe, que facilita la comunicació amb les diferents localitats del Maresme i de Barcelona.